Srnčí guláš na houbách |
300 g cibule 2 lžíce sádla
1 kg srnčího masa na guláš - nebo jiného masa ze zvěřiny
3 špetky soli a pepře
1 lžička mleté červené papriky
2 snítky čerstvého tymiánu
300 g čerstvých hub
600 ml dobrého hovězího vývaru
2 lžíce tmavé instantní jíšky
Postup přípravy
Na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na kostky pokrájené maso a restujte 5 minut.
Zaprašte mletou paprikou, osolte, opepřete a promíchejte. Zalijte vývarem, přidejte tymián a duste 40 minut. Přidejte nakrájené houby a duste dalších 20 minut, nebo dokud není maso zcela měkké, záleží jaké maso použijete. Guláš zahustěte tmavou instantní jíškou.
#Srnec, Zvěřinová kuchařka, Zvěř, Čert a myslivec, Rady a tipy, Tipy a návody