Anglická snídaně |
- musí mít fazole, párky, slaninu, vejce, houby, hash hnědá a toast. Samozřejmě, mělo by to být s šálkem čaje.
Základem snídaně je toast. Opečený se jí proto, že by se bez této úpravy jíst nedal. Volitelně jej navzdory tradici mohou nahradit křupavé a chutné bagety.
K němu se podávají smažená vajíčka – úprava je shodná s tou, jakou známe z domova.
Co by to bylo za anglickou snídaní bez anglické slaniny. Ta však v praxi nepřipomíná slaninu, jakou za anglickou považujeme my, ale spíše poměrně kvalitní opečenou a místy křupavou šunku.
Pravidelnou součástí jsou i klobásky - (chuťově dost nevýrazné, jemně mleté; těžko říct jestli je v nich opravdu maso).
Jako zdravější doplněk výše uvedených ingrediencí jsou zde smažené houby - obyčejné malé žampiony.