Nabídka ovoce na trhu |
Chtěl jsem vědět, co si internet myslí o těchto tématech, tady jsou výsledky:
Horké letní dny a noci -
- Hospodští šidí častěji v noci než ve dne
- Šero v lokále, přiopilí a tím pádem méně ostražití hosté – to je situace, která nahrává nepoctivé obsluze restaurací a barů k častějšímu šizení zákazníků.
- Když číšník vidí, že má host upito, přidá nějakou tu čárku za pivo na účet.
- Na záchodech nemocnice chybí mýdlo i toaletní papír. Zdravotnické zařízení hygienické potřeby stále doplňuje, lidé je ale hned seberou. Na toaletách nemocnice chybí papír, ruce si mýdlem neumyjete, o utěrkách si také většinou můžete nechat jen zdát. Vedení nemocnice je zoufalé a neví, jak situaci řešit.
Tip na horké léto
- Pro horké letní dny přichází dánská společnost s elegantně jednoduchou obuví . Sandálky můžete kombinovat s letní sukýnkou, kraťasy nebo vzdušnými lněnými kalhotami. Báječně vypadají s plavkami a zavinovací sukní. Hodí se skvěle na pláž, na výlet, na večerní party, za nákupy do města nebo na procházku s dětmi.
- Krásné léto na Žena-in Bylinné koupele pro horké letní dny. Zdá se, že léto je definitivně tady. .... Na noc koupel s levandulí a mlékem
Mám ráda bylinky - na zahrádce, v jídle, pití...samozřejmě tedy i ve vaně. Mátovou koupel je dobré doplnit citronem(nakrájet na plátky a šup s ním do vany. Na noc koupel s levandulí a mlékem (kozí je přímo zázrak, ale obyčejné se dá taky). A na záněty všeho druhu funguje šalvěj!
LEDOVÝ CLOUMÁK
Dejte do lednice sklenici
Dejte do lednice láhev s vodou nebo oblíbeným nápojem
Dejte do mrazáku formy na led
Po pár hodinách naplňte vychlazenou sklenici ledem až po okraj. Prolejte ledovým nápojem. Pijte brčkem zespodu...
Ok, není to nic nového ani převratného, ale pokud jste něco takového ještě nezkusili, ledový cloumák vás v největších vedrech dost překvapí - naskočí vám husí kůže.
Kokoda - pro horké letní dny.
kategorie: ryby
recept je určen pro 4 osob(y)
Ingredience:
750 g filé z mastné ryby (okoun mořský atd.) nakrájené na kousky,
1 lžička soli,
1/4 hrnku bílého octa,
1/2 hrnku citronové šťávy,
1 střední zelená paprika, posekaná,
150 g konzerva kokosového krému,
125 g malých rajčátek, rozkrojených na půl,
2 lžíce posekané pažitky,
1 malá červená chilli paprička, na velice jemno posekaná,
1 lžička cukru
Příprava:
Smíchat dohromady rybu, sůl, ocet a šťávu ve velké míse, přikrýt a nechat v ledničce po 3 hodiny, nebo přes noc.
Přendat rybu do velkého síta a pořádně pod studenou vodou propláchnout a nechat okapat.
Smíchat rybu s paprikou, kokosovým krémem, rajčatama, pažitkou, chilli a cukrem v míse a vychladit v lednici po dobu podávání.